Du äger

Tips för ökat självförtroende och självkänsla

Mia Törnblom har intresserat mig mycket genom åren. Hon har haft ett intressant liv, med mycket händelser i tidiga år. Hon är en inspirerande person som är duktig på att sprida detta till andra. Jag läste boken DU ÄGER, av Mia Törnblom för en tid sedan, men de ämnen hon tar upp är ständigt återkommande i min omgivning, så jag vill därför rekommendera dig att läsa boken. För att i korthet sammanfatta boken, så handlar det om självkänsla, självförtroende, bulimi, rädsla, relationer, svek och vänskap. Boken är en enkel bok att läsa och uppdelad i tydliga områden som är av intresse och relevant som ung person i dagens samhälle.

Såklart har boken mer innehåll än det som sammanfattas nedan, men ger ändå en bild av bokens ässens.  Så läs den.

 

 

Du äger

Författare: Mia Törnblom

Författaren Mia Törnblom har skrivit flera böcker, som blivit rosade. Hon skriver på ett enkelt och förstårligt sätt. I denna bok vänder hon sig till den yngre publiken främst. Tar upp de ämnen som är vilktigt i tonåren och som yngre vuxen.

Boken talar mycket om självkänsla och självförtroende. Det reds ut vilken skillnad det är mellan detta. Man talar om Varför man kan vara irriterad på någon och vad det är som egentligen triggar det. Rädsla är nära förknippat.

Problem kring föda och olika ätbetenden, bulemi och sådant som tyvärr är vanligt idag. Varför blir det så. Problem som göra tt man ljuger för att inte bli avslöjad, så som att man kanske är fattig, vilket kan leda till att man stjäl.

Relationer svek och vänskap är något som är ständigt närvarande även för unga personer. Det kan vara mellan vänner, familj eller även mot sig själv. Det finns tips hur man kan hantera detta.

Boken tar också upp detta med karriär och yrkesval.

Du kan köpa boken på Adlibris via denna länken, Du äger

 

 

Avslutningsvis

Du är den viktigaste personen i ditt liv.

Du äger, ditt liv. 

 

Läs också inläggen, må bättre genom att öka din hälsobalans, och mitt inlägg om definition av hälsa.

 

Er#13

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait