OM

Min webbsida, energirikare.se, är skapad för dig som vill få tips som ger dig mer energi i din vardag och livet i stort. Jag tror att en person mår bättre i både kropp och själ genom att man utför någon typ av rörelse eller träning varje dag. Jag skriver därför om  hälsa & träning på olika nivåer ,för att hjälpa läsaren att komma igång, eller följa en plan. Att äta bra är också viktigt och något som jag brinner för. Så, en avdeling om kost finns det också.

Min inspiration för att skapa denna webbsidan kommer från att jag själv inte hittade någon liknande webbsida med denna mix av intresseområden. Grunden ligger i att jag i stora delar av mitt liv har arbetat med sådant som intresserat mig i första hand. Jag har följt mitt hjärta och det som intresserat mig. Mina intressen har inneburit att jag bland annat har arbetat inom  reselivs-näringen, ekonomi eller förvaltning av fastigheter. Genomgående är att jag har givit service i olika former under många år, där målet har varit att försöka skapa en positiv dag och framtid för de personer jag har hjälpt i någon form. Andra exempel på arbeten som jag haft är konsult, rådgivare eller olika tjänster på ett flertal olika restauranger i mina tidigare år.

 

Målet med min webbsida är lite av det samma, att också här kunna ge dig möjlighet att få hjälp på traven med att komma igång med det du önskar få förändring på. Samt ge dig tips om vad jag har fuunnit vara bra produkter och tjänster när jag har utövat en aktivitet eller arbete.

Så, jag hoppas att webbsidan skall vara trevlig att läsa oavsett var du befinner dig i livet just nu.

 

Du får gärna skriva några rader om vad du tycker om min webbsida, eller önskemål om vad jag skall ta upp på sidan. Klicka här för att komma till kontaktsidan. Eller, om du vill maila på vanligt vis, så är mailadressen info@energirikare.se

Om, du har en vän som du tror skulle uppskatta att läsa artiklar på webbsidan får du gärna rekommendera min webbsida till din vän. Eller, du kan också gå in på min facebook-sida för att följa mig där.

Mycket nöje

Janne

Jag