Annonspolicy

Policy om Annonsering, reklam, sponsring och andra samarbeten.

Vi önskar att den information som finns på vår webbsida skall vara fri att läsa samt att den levereras med god kvalitet. Det innebär att vi har kostnader för att kunna presentera denna information. Det är bland annat domännamn, webbhotell samt andra tjänster och verktyg för att skapa och upprätthålla vår webbsida. Vi använder oss av olika typer av annonsering för att finansiera webbsidan.

I huvudsak består annonseringen av annonslänkar. Det är ofta en länk som besökaren klickar på för att komma till en målsida, med en produkt, tjänster eller liknande, vilket innebär att vi eventuellt får en ersättning för det. Genom räkningen Annonslänk, visar vi att det är en länk som kan innebära en ersättning för oss. Länkar kan också finnas på banners eller bilder. Direkta samarbeten med företag kan även förekomma.

Även om vi använder annonslänkar på våra sidor, är vårt mål att dom skall vara relevanta för det innehållet som dom förkommer kring. Vi har också som grundtanke att erbjuda endast sådant som vi själva anser är bra produkter och tjänster, eller har egen erfarenhet av.

Vi länkar vidare till många olika företag, tjänster och produkter. Vi har inte möjlighet att testa alla. Därför kan vi inte garantera kvalitén och tar inte heller något ansvar för hur bra de fungerar. Om du upplever att någon produkt, tjänst eller företag inte har levt upp till din förväntan, går det fint att kontakta oss, så skall vi värdera att ta bort den annonslänken från våra sidor.

Om du vill vara säker på om vi har testat en viss produkt eller tjänst kan du också kontakta oss.

 

Annonsintresse på vår webbsida

Om du har intresse av att annonsera på vår webbsida. Vänligen, kontakta oss på info@energirikare.se