Motionslandslaget

Träna -öka din hälsa med motionslandslaget. 

Vem har inte önskat att komma med i landslaget, att få dra på sig landslagströjan och känna stolthet och glädje för det. Nu är tiden inne för dig att medverka i landslaget. Ja, det är sant, du erbjuds nu att komma med i landslaget, Motionslandslaget.

 

 

 

 

Tryck på bilden ovan. för att spela upp videon

Mikael Dahlén är förbundskapten

Förbundskapten är Mikael Dahlén, som med sitt engagemang inom hälsa och väl känd som maratonlöpare. Han har skrivit flera böcker om ämnet och inspirerar på mång olika sätt till att Sverige skall bli mer hälsosamt och välmående.

Nu är det dags för dig att växla upp. Registrera dig idag och kom med i gänget bland oss som är med i motionslandslaget. Hitta din sport som du önskar utöva, valen är många. Det viktiga är inte att vara bäst eller vinna. Det är att skapa förutsättningar för att leva ett friskare och roligare liv genom att börja röra på sig, motionera.

Jag har varit med en tid nu och tycker detta är inspirerande. Jag mottar en e-post då och då med information, vilket sporrar och ger mig mer eller ny energi att fortsätta min vardagsmotion. Registrera dig här.

Registrera dig du också, till Motionslandslaget.

Liknande artiklar

Jag som driver denna webb-site har också skrivit olika artiklar om ämnet hälsa och motion. Läs gärna artiklarna

Läs också bokrecensioner av böcker inom ämnet, som inspirerat mig. Mikael Dahlén, Lovisa ”lofsan” Sandström, Bitten Jonsson, …Mia Törnblom…. .. är några av författarna. Här kommer du direkt till mina boktips.

Er#34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait