En liten bok om lycka

Så påverkar du din lycka

Om du känner att du skulle vilja veta mer om hur du kan bli lyckligare, är boken En liten bok om lycka av Michael Dalén, en bra början. Boken är en lättsam skrift som tar upp vardagliga funderingar. Mikael Dalén är en farsinerande människa som har många, ibland oväntade, tankar om mycket. Här tar han upp funderingar om hur man kan känna sig lycklig. Uppfattar det som att boken bygger mycket på författarens egna tankar, men som han har baserat på studerad forskning och egen undersökningar

 

 

 

En liten bok om lycka

Författare: Michael Dalén

 

Ett axplock av vad som kan göra dig lycklig enligt boken är.

  • TRO. Tror du att du äter en medicin, men det bara är “sockerpiller” visar det sig att personen känner sig bättre. Har man en tro i religon, på ett stadssystem eller att man äter bra mat. Då känner man sig mer trygg i det och därmed lyckligare. Ta också ut vinster i förskott, det gör också att man känner sig lyckligare.
  • RÖR PÅ DIG.  Genom att röra på dig, träna och liknande menar författaren att man blir lyckligare.
  • UNNA DIG.
  • TRÄNA. Många känner igen en känd idrottare som en gång sagt “..desto mer jag tränar desto mer tur har jag..”. Författaren menar att om man tränar på något så att man blir duktig på det, desto mer flyt får man i att göra detta. Att kunna något ger en positiv spiral uppåt, mot positivitet och glädje.
  • VAR SNÄLL. Personer som är snälla, är tacksamma och uppskattar saker, tenderar att vara lyckligare. Om du också säger tack för stora och små saker hjälper till. Men, jämför inte med andra. Att jämföra hur bra en annan har det eller hur tur någon annan har det, det hjälper inte till mer lycka.

Detta är såklart inte allt i boken. Men, ger en snabb blick av den. Läs den, det är värt tiden och kanske känner du dig sedan mer lycklig. Köp boken i någon av alla kända bokkedjorna eller beställ boken, En liten bok om lycka, på Adlibris.

er#11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait